Zo weet je dat je de draagarm van een peugeot expert moet vervangen

Zo weet je dat je de draagarm van een peugeot expert moet vervangen

Een draagarm hoef je niet snel te vervangen. Mocht de draagarm toch aan vervanging toe zijn dan zijn er een aantal zaken waaraan je dat kunt herkennen. De draagarm peugeot expert is vaak aan vervanging toe als je een aantal van de onderstaande symptomen ervaart. Ook bij een enkele kan er al iets met de draagarm zijn. Het is bovendien goed om dan ook te realiseren dat er nog meer aan de hand kan zijn behalve slijtage aan de draagarm.

Trekken in de bocht

Allereerst kan het zijn dat de auto gaat trekken, met name in de bocht. Vaak kan dit ook andere oorzaken hebben maar een optie is de draagarm. Het voelt dan alsof het stuur de andere kant op duwt wanneer je een bocht door gaat. Het doet een beetje denken aan een ouderwetse auto zonder stuurbekrachtiging. Daarbij voelde je altijd een lichte vorm van dit trekken. Wanneer de draagarm echt aan vervanging toe is dan is het echter sterker dan dat. In die situatie moet je naar een garage rijden en de draagarm laten controleren. Zij kunnen je al snel vertellen of er echt iets mee is. 

 draagarm peugeot expert

Afwijken op een recht vlak

Wanneer je op een recht stuk weg rijdt dan is het niet de bedoeling dat je daar iets van merkt. De auto moet simpelweg recht vooruit gaan zonder inmenging van jouw kant. Rij je op een vlak stuk weg en begint de auto te trekken? Dan is er iets niet pluis. Dit hoort namelijk niet te gebeuren. In dat geval is het goed om te kiezen voor een goede garage en je auto zo snel mogelijk weg te brengen. Zoals eerder genoemd wil je een draagarm namelijk niet zelf vervangen. Een garage kan je ook gelijk vertellen of het ligt aan de draagarm of misschien de rubbers of kogels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *