Uniek, een olijfboom

Uniek, een olijfboom

Een ronduit unieke olijfboom in je tuin is mogelijk. Het is bijzonder om een boom die uit warme oorden komt in een Nederlandse tuin te zien. Extra bijzonder is dat een olijfboom in principe niet doodvriest. Nu is zulke bomen in je tuin krijgen makkelijker dan ooit, je bestelt het simpel online. De boom wordt dan zorgvuldig verpakt en bij je thuis afgeleverd. Het bezorgen gaat door heel Europa. Tropic trees heeft meer bijzondere bomen en planten, zo kun je daar ook terecht voor palmbomen, oleanders, cipressen, bougainvillea, granaatappelbomen, en heel veel tropische planten. Tropic trees uit Hengelo heeft het allemaal.

Gegarandeerd gezonde bomen en planten

Niet alleen de olijfboom, maar alles is gegarandeerd mooi en gezond. Tropic trees selecteert en importeert de bomen en planten, en let dan op het model, de wortels, en de soort plant of boom. Mocht je online bomen kopen niets vinden, je kan in Hengelo zelf terecht. Daar is de fysieke winkel, van tevoren contact leggen en eventueel afspreken wanneer je daar terecht kan. In overleg kun je dan de bomen en planten bekijken. Bijvoorbeeld de Olea Europea, een olijfboom met gladde stam en een hoogte van ongeveer 175 cm. Olea Europea bonsai is ook uniek. Deze heeft een ruwe stam wat kenmerkend is voor een olijf en is ongeveer 260 cm. hoog.

Tropic trees heeft veel te bieden voor een lage prijs

Naast de olijfboom heeft Tropic trees ook vijgenbomen. Ook deze zijn ronduit uniek. Daar nog bij citrusbomen, en als je daar een groepje van maakt, dan heb je zo je eigen tropisch boomgaard. Allen zijn bomen uit warme oorden, maar allen zullen niet doodvriezen. Ook al zijn er citrusbomen die bescherming moeten hebben tegen vorst. Al deze informatie is te lezen op de internetsite van Tropic trees, en alles is thuis te bezorgen. Afleveren bij het bedrijf is ook een mogelijkheid, voor het kantoor bijzondere bomen in de tuin is binnen ieders bereik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *