Op zoek naar goede monteurs? Plaats je vacatures bij werving- en selectiebureaus

Op zoek naar goede monteurs? Plaats je vacatures bij werving- en selectiebureaus

Wanneer je als werkgever zijnde op zoek bent naar een nieuwe monteur met de juiste kwalificaties, dan is het je ongetwijfeld al opgevallen dat een dergelijke zoektocht niet eenvoudig is. In steeds meer segmenten zijn er namelijk tekorten aan het ontstaan wat betreft monteurs. Dit is niet alleen in potentie gevaarlijk en schadelijk voor de maatschappij, het is voor jou als werkgever ook bijzonder lastig. Als je namelijk niet snel genoeg de juiste vakmensen in dienst kunt nemen, dan kan het zijn dat de opdrachten – waar je als organisatie toch van afhankelijk bent – vertraging oplopen of zelfs geannuleerd kunnen worden. Gelukkig is er wel een manier waarop je de kans kunt vergroten om snel genoeg aan een goede nieuwe monteur te komen. Dit is door (bijvoorbeeld) je vacature monteur Leeuwarden te plaatsen op de website van een werving- en selectiebureau. Wat een samenwerking met zo’n bureau als voordelen inhoudt lees je hieronder.

Vacature monteur Leeuwarden

Welke baten heb je bij een samenwerking met zo’n recruiter?

Wanneer je voor het plaatsen en afhandelen van je vacatures samenwerkt met een werving- en selectiebureau (ook wel recruiter of recruitmentbureau genoemd), dan heb je daar de volgende baten bij:

  • Door je vacatures op sites van dit soort bureaus te plaatsen vergroot je het bereik van je vacatures. Daardoor kun je meer kandidaten aantrekken, waardoor de kans groter is dat de juiste kandidaat ertussen zit.
  • Je kunt het doorlezen van sollicitaties en CV’s en het antwoord geven aan sollicitanten ook aan een dergelijk bureau overlaten.
  • Als je te kampen hebt met een tijdstekort kun je ook het voeren van kennismakingsgesprekken uitbesteden aan de recruiter. Zo kan de recruiter alvast een soort van eerste schifting maken. Bovendien wordt je potentiële netwerk vergroot, mede door mensen met wie wel een kennismakingsgesprek is gevoerd, maar nog niet zijn aangenomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *