Fabius opleidingen

Fabius opleidingen

Een opleiding volgen zonder dat je iedere dag op en neer moet reizen? Het kan met Fabius opleidingen. Fabius opleidingen vind je in heel Nederland. Ze hebben meer dan 50 leslocaties en bieden allerlei opleidingen aan. Het grote voordeel van Fabius opleidingen is dat je maar eens per week naar een les hoeft. Je hebt dan wel direct drie uur les en daarnaast ook huiswerk, maar je hoeft daarna in ieder geval een week niet op locatie te zijn. Heb je meer tijd? Dan zijn er voor veel opleidingen ook opties om twee lessen per week te volgen. Dan heb je ook twee keer zo snel je diploma.

Twee diploma’s in één jaar

Bij sommige opleidingen kun je in het gehele traject zelfs twee diploma’s halen. De eerste 30 lessen van veel opleidingen zijn voor de opleiding administratief medewerker. Daar doe je ook examen in en daar krijg je dan bij het halen van het examen ook een diploma voor. De laatste 10 of 15 weken daarna zijn een soort specialisatie, bijvoorbeeld voor de functie van financieel administratief medewerker of verkoopmedewerker. Ook daar doe je dan examen in en haal je een diploma voor. Zo haal je in minder dan een jaar tijd twee diploma’s met maar één les per week!

Lessen

De opleidingen van Fabius opleidingen zijn op mbo niveau. Er is een ruim aanbod aan opleidingen in de administratieve en commerciële gebieden. Een les duurt over het algemeen 3 uur. In sommige gevallen duurt een les 2,5 uur, dat is vaker bij cursussen dan bij opleidingen. Je vindt het complete aanbod van Fabius opleidingen op de website. Je leest hier ook over de startdata van de opleiding die jij wil doen en waar je deze wil volgen. Ook de lesprijzen zie je daar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *