Enkele lokale SEO tips

Enkele lokale SEO tips

We worstelen allemaal met één veelvoorkomend, onvermijdelijk obstakel: concurrenten. Het is een hondeneten-hondenwereld en als lokaal bedrijf is het cruciaal om de grootste hond van de stad te zijn. Het zal moeilijk zijn om het op te nemen tegen bedrijven met automatisch gegenereerde lokale vermeldingen of bedrijven die al jaren actief zijn in het lokale SEO-spel.

Een ander obstakel dat veel lokale bedrijven moeten oplossen, is de steeds veranderende lijst met rangschikkingsfactoren van Google. Voor kleine bedrijven die lokaal proberen te verschijnen, kan Google uw strategie volledig verstoren met algoritme-updates zoals de Possum-update, waardoor bedrijven buiten de stadsgrenzen konden concurreren om lokale plekken als ze dat gebied bedienen.

Dit is het moment om u te concentreren op hoe u de naald voor uw bedrijf gaat verbeteren met deze lokale SEO tips.

Voeg locatiepagina’s toe aan uw website

Zoekmachines crawlen uw site en vinden de meest vergelijkbare overeenkomsten om als resultaat op de resultatenpagina van de zoekmachine te plaatsen. Door een specifieke bestemmingspagina te hebben voor elk van uw bedrijfslocaties, kunnen zoekmachines uw vermelding gemakkelijk vinden en de juiste locatie aan de zoeker leveren.

U moet suitenummers opnemen en beslissen of u straat, laan, weg enz. Volledig of afgekort wilt laten schrijven. Hoe de informatie op deze pagina’s wordt gepresenteerd, bepaalt hoe u uw informatie overal elders gaat bijwerken – houd hier dus rekening mee wanneer u kiest hoe u uw locatiegegevens wilt schrijven.

Verbeter de consistentie van NAP

Om ervoor te zorgen dat zoekmachines uw bedrijf van dienst kunnen zijn als resultaat voor de zoeker, moeten uw bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer (NAP) overal consistent zijn.

U zult hier kieskeuriger moeten zijn dan normaal; het is niet alleen een kwestie van uw naam en adres schrijven. Als uw bedrijfsnaam LLC, Co. of Inc. omvat, moet deze worden vermeld. Let ook op suitenummers en hoe straat, laan en weg zijn geschreven. Wees consistent. Dit moet gebaseerd zijn op de locatiegegevens die op uw website worden weergegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *