Energie op Instagram!

Energie op Instagram!

Het klimaat is een van de onderwerpen waar wereldwijd over gediscussieerd wordt. Hoe kunnen we omgaan met de energie van de wereld om ervoor te zorgen dat er minder uitstoot plaatsvindt. Tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden om duurzame producten te gebruiken. Denk hierbij aan groene energie, de energie die verkregen wordt zonnepanelen wat gebruikt kan worden en ook elektrische auto’s komen steeds meer in trek. Hoe kun je ervoor zorgen dat steeds meer mensen groene energie gaan gebruiken en zich hier ook voor gaan inzetten? Een manier hiervan is social media. Er zijn verschillende kanalen, maar in dit geval springt Instagram eruit!

Waarom Instagram?

Instagram is een onderdeel van de social media platformen. De afgelopen jaren heeft het zich flink ontwikkeld en staat nu hoog aangeschreven als platform. Mensen kunnen een foto of video delen met anderen, vervolgens liken en deze kan uiteindelijk weer gedeeld worden met anderen. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden, de perfecte gedachte voor Instagram. Het dient in dit geval als een hulpdienst. Een hulpdienst als oplossing. Wanneer er foto’s of video’s op het account worden gezet met de voordelen van groene energie zou dit mensen sneller aantrekken. Zet er een grijpende tekst bij en mensen worden automatisch getriggerd om verder te gaan kijken op de pagina. Wanneer er veel foto’s opstaan zullen mensen sneller hun aandacht ook verleggen naar de site van het bedrijf zelf!

Waarom Chatkracht?

Chatkracht dient hierbij als online chatservice voor de bedrijven. Denk hierbij aan het ontnemen van werk wat zorgt voor extra tijd. De chatspecialisten kunnen zo mensen helpen die vragen hebben over een bepaald onderwerp of mensen triggeren om ook verder te kijken dan de Instagrampagina. Het is dus een extra mogelijkheid die chatkracht creëert voor andere bedrijven. Het levert dus voor alle partijen een win-winsituatie op met alleen maar voordelen hierbij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *